Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Den spiselige skovhave

Velkommen til vores kursus om den spiselige skovhave – en unik oplevelse, hvor vi udforsker naturens overflod og bæredygtighed gennem konceptet omkring permakultur.

Først dykker vi ned i teorien bag permakultur, hvor vi lærer om principperne for bæredygtig design, jordforbedring og skabelsen af økosystemer, der arbejder i harmoni.

Vi vil også introducere dig til skovhavens fascinerende verden og diskutere metoderne bag anlæggelsen af denne bæredygtige og spiselige oase.

Herefter går vi ud i praksis og tilbringer tiden i den skønne skovhave. Ulla guider dig gennem hvert hjørne, præsenterer dig for de forskellige planter og giver dig indsigt i, hvordan de spiller sammen for at skabe en mangfoldig og produktiv skovhave.

Du får ikke blot lov til at observere, men også at deltage aktivt – vi sanker friske urter og lærer, hvordan de kan anvendes til en lækker og sund te.

Dette kursus er en invitation til at fordybe dig i naturens bæredygtige cyklus og forståelsen af, hvordan vi kan skabe spiselige haver, der ikke kun er gavnlige for os, men også for planeten. Vi håber, du er klar til at opdage, smage og blive inspireret af den spiselige skovhave. 

Ulla glæder sig til at se dig.

Du kan læse en rigtig fin artikel om Ulla´s spiselige skovhave her

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 02.06.2024 13:00-15:30 Ullas Skovhave, Egtved Ulla Karmann

Ulla Karmann