Glad tarm – teori og madlavning
Workshop på 2 dage til dig, der interesserer dig for din indre sundhed.
Vi taler ofte ud fra vores mavefornemmelser uden, at vi egentlig giver maven den fokus, som den fortjener. På disse to workshops stiller vi skarpt ind på, hvad der sker i både fordøjelsen og i hjernen, og begge gange er opbygget, så vi starter med et oplæg og herefter går i køkkenet.
Vi griber fat i følgende emner:
Første gang fremstiller vi nemme hverdags retter, og anden gang griber vi fat i snack-køkkenet. Fælles for det hele er, at det handler om at skabe det bedste fundament for en glad tarm. Råvarerne vil være nøje udvalgte, overvejende økologiske og uden gluten, så hvis du er nysgerrig på, hvordan du skaber en glad tarm, så meld dig endelig til.
Der er begrænset antal pladser, da der skal være plads i køkkenet og begge aftener afsluttes med fællesspisning, med smagsprøver af de fremstillede retter.