Kom med til kursus og lær, hvordan du laver den håndæltede dej, får styr på hævningen og lærer teknikkerne bag bagning på bagestål eller i pizzaovn.
Du får indsigt i mel, surdej og råvarer, og masser af inspiration til fyld og sammensætninger.Til sidst bager vi pizzaer, hvor alle laver deres egne kreationer og spiser sammen. Der bliver lavet rigeligt, så du kan tage både pizza og erfaring med hjem.
Du får desuden et surdejs-kit og en goodie bag med hjem til dine egne pizzaaftener. 🔥
Kurset kræver ingen erfaring – alle kan være med.
| Dato | Tid | Sted | Navn | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Torsdag 05.02.2026 | 17:00-21:30 | Engum skole, Vejle Ø. | Kasper Schaadt Hansen |
Jeg er 28 år og bor med min kæreste Signe og vores hund Otto. Jeg arbejder som uddannet indkøber i Brande, hvor jeg er en del af et team på fire. Jeg er en kæmpe surdejsnørd, der har læst endeløst meget litteratur om emnet og elsker at dykke ned i enzymer, gærceller, temperaturer og god mel. Jeg bager hver weekend og ofte også hverdage til venner, kolleger og naboer – altid med surdej. Lige nu er jeg med i 2025-sæsonen af Masterchef, hvilket er en vanvittig oplevelse! 😊