Vil du gerne lære at bage dit eget saftige surdejsrugbrød fra bunden?
På dette kursus lærer du at starte og bruge en rug-surdej, blande kerner og mel og bage et mørkt, saftigt rugbrød med sprød skorpe.
Du får viden om meltyper, hævetider og bageteknikker, så du forstår hele processen fra surdej til færdigt brød.
Undervejs bager vi sammen, og du får dit eget rugbrød, en surdejskit og en kvalitets-rugbrødsform med hjem, så du kan fortsætte bageeventyret i dit eget køkken. Der er garanti for både duft, smag og rugbrødslykke! 🌾
Kurset er for alle – du behøver ikke have arbejdet med surdej før.
| Dato | Tid | Sted | Navn | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Torsdag 15.01.2026 | 17:00-19:15 | Engum skole, Vejle Ø. | Kasper Schaadt Hansen |
Jeg er 28 år og bor med min kæreste Signe og vores hund Otto. Jeg arbejder som uddannet indkøber i Brande, hvor jeg er en del af et team på fire. Jeg er en kæmpe surdejsnørd, der har læst endeløst meget litteratur om emnet og elsker at dykke ned i enzymer, gærceller, temperaturer og god mel. Jeg bager hver weekend og ofte også hverdage til venner, kolleger og naboer – altid med surdej. Lige nu er jeg med i 2025-sæsonen af Masterchef, hvilket er en vanvittig oplevelse! 😊