Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Lær at lave lækre croissanter

Krummer og Kreationer: En Kursusoplevelse i Croissanter

 

Velkommen til vores lækre croissant-kursus, hvor vi dykker ned i kunsten at skabe de perfekte, smørrede delikatesser! På dette kursus vil du lære alt om at mestre teknikken bag at bage de luftige, gyldne croissanter, der får munden til at løbe i vand.

 

Gennem vores kursus vil du blive introduceret til de grundlæggende principper for croissantbageri, herunder hvordan man arbejder med dejen, folder og former croissanterne, samt hvordan man opnår den perfekte smørglans og sprødhed.

Uanset om du er en erfaren bagemand eller en nybegynder i køkkenet, er der plads til alle på vores kursus. 

 

Som deltager på kurset lærer du:
• hvordan du laver, blander og ælter dejen.
• at rulle og folde dejen for at skabe lag og luftighed i dine croissanter.
• at skære og forme dejen i den ønskede form.
• hvordan du opbevarer og genopvarmer dine croissanter.

 

Vores dedikeret underviser vil guide dig gennem hvert trin af processen og dele deres ekspertise og tips til at opnå det bedst mulige resultat.

 

Så kom og deltag i vores croissant-kursus, hvor du vil lære, eksperimentere og ikke mindst nyde friskbagte croissanter lige fra ovnen!


Bemærk!

Du får en kasse udleveret, så du kan tage dine friskbagte croissanter med hjem, og du kan forvente at gå hjem med omkring 18-20 styks.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 27.04.2026 17:00-20:00 Egebjergskolen, Horsens John Bramsen

John Bramsen

Jeg er født i 1972, uddannet bager i 1991. Har været selvstændig i 17 år og 18 år som bagermester. Jeg har været til DM en gang og fik en 3 plads i rugbrød. Jeg elsker at eksperimentere med alt muligt inden for faget og derved kan videregive guldkorn i min undervisning. Jeg har undervist  siden 2012.Jeg mener, man lærer bedst. når man har fingrene i dejen eller hvad det nu er, vi arbejder med. Derfor er meget af undervisningen også praktisk. Det vigtige for mig er, når du går fra kurset, har du lyst til at arbejde videre med det, vi har arbejdet med. Det sjove ved dette fag er, at vi alle lærer nyt hver dag.