Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Mandagsmusikanterne

Mandagsmusikanterne er en gruppe amatørmusikere, der startede for 34 år siden.

Vi er nu 22 spillefolk på violin, harmonika, klarinet, tværfløjte, blokfløjte, klaver, guitar og banjo. Vi kommer fra et stort område omkring Give, lige fra Horsens, Vejle, Billund, Grindsted, Jelling m.fl.  Vores repertoire er underholdningsmusik. Vi spiller polka, tango, wienervals, nye og gamle sange, vals og hopsa, musical og klassisk. Lige det, vi får lyst til.  

Vi øver hver mandag aften fra september til april på Firkløverskolen i Give. 

I løbet af året spiller vi til forskellige arrangementer f.eks. kirkekoncerter, "Folkemusik på folkescenen" i Skyttehushaven i Vejle, Herning gågade, sommerfest i Nr. Snede, ældrearrangementer og plejecentre. 

Mandagsmusikanternes leder gennem alle årene er Manny Skjærbæk, Vejle, tlf. 30343566  

Kontakt Manny Skjærbæk, hvis du ønsker at være med.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 19:00-21:15 Firkløverskolen, Give Manny Skjærbæk
2 Mandag 23.09.2024 19:00-21:15 Firkløverskolen, Give Manny Skjærbæk
3 Mandag 30.09.2024 19:00-21:15 Firkløverskolen, Give Manny Skjærbæk
Se alle Se færre
Underviser

Manny Skjærbæk

Lige siden jeg var barn har musikken haft min store interesse. Meget af min fritid går nu med at være musikalsk leder af Mandagsmusikanterne i Give, Fredericia Spillemandslaug og Thyregod Spillemænd. Folkemusik og folkedans har også min store interesse, og jeg er forspiller for Søndermarkens folkedansere i Vejle, hvor jeg er så heldig, at 10 frivillige spillefolk har lyst til at spille med. Jeg har tidligere undervist i musikskolen i mange år i klarinet, tværfløjte og saxofon.