Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Aerial Yoga Workout hos FOF i Horsens

Aerial - styrk dig krop

Aerial - styrk dig krop

Gå på opdagelse i din egen krop på en nænsom og opmærksom måde, så du hele tiden er bevidst om, hvad din krop er i stand til, hvor er der begrænsninger og hvad den kan blive bedre til.  

Vi vil bruge det store bløde klæde til at støtte op om de øvelser, som på en stille, rolig og blid måde får dig til at strække ud, mærke og være i fuld kontakt med dine led, sener og muskler. 

Der vil være lette opvarmnings øvelser som bevæger dig ind i positioner, hvor den enkelte positur holdes i et lille stykke tid, ligesom der indgår bevægelser der er muskelstyrkende. Øvelserne bygges gradvist op, så de bliver dynamiske for at mærke puls og udfordre kredsløbet, så varmen langsomt og nænsomt kommer indefra og udefter.

Vi skal op og hænge i klædet og måske have hovedet nedad og fødderne op mod loftet - hvor vi vil svinge os i det store bløde klæde, grine og le sammen mens vi legende bliver dus med nye øvelser. 

Timen afsluttes med liggende meditation / hvile i klædet.

Jeg glæder mig til at møde dig 😊


VIGTIGT INFO

Jeg selv laver altid Aerial Workout i bare tæer og iført tøj, som er behageligt at bevæge sig i. T-shirt eller lange ærmer er at fortrække.

Du må IKKE have tøj på med lynlås, ligesom du IKKE må have smykker på, der kan ødelægge det store bløde klæde.
Aerial - styrk din krop kan ikke tilrådes personer der er / har:

Over 120 kg
Gravide
Grøn stær
Forhøjet blodtryk
Nyligt opereret
Risiko for blodpropper
Epilepsi
Modtager blodfortyndende medicin
Diskusprolaps

Vil du gerne tilmeldes selve uge holdet kan du gøre det her Aerial - styrk din krop