Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Aerial Yoga

Udforsk din fleksibilitet og styrke, mens du føler en ubeskrivelig frihed i luften. Vi bruger en slags yogahængekøjer, kaldet slynger, til at udforske yogastillinger på en lidt anden måde.

Det er en sjov og udfordrende måde at træne på, samtidig med at du forbedrer din kropsholdning og øger din kropsbevidsthed.

Aerial yoga, eller yoga i hængekøje, har en række fordele, der skiller sig ud fra traditionel gulv-yoga. Her er nogle af dem:

  • Frigivelse af spændinger: Den blide gyngen og støtten fra hængekøjen tillader dyb afslapning, hvilket kan hjælpe med at lindre spændinger og stress. Samtidig har du mulighed for at vende på hovedet, uden belastning i nakken eller armene, hvilket kan løsne omkring rygsøjlen.
  • Styrkelse af kernemuskulaturen: Kernemuskulaturen aktiveres, for at opretholde balance og stabilitet, hvilket bidrager til at styrke mavemusklerne og ryggen.
  • Reduceret belastning på led: Fordi du hænger frit i luften, er der mindre pres på dine led under visse øvelser.
  • Forbedret humør: Som med enhver form for motion frigiver yoga i hængekøje endorfiner, hvilket kan forbedre dit humør og reducere stressniveauet.

 

Vi slutter selvfølgelig dagen af med en dyb guidet afspænding hængende i slyngen.

Du behøver ikke forudgående kendskab til yoga eller aerial yoga, bare lysten til at udforske. Vi arbejder med lettilgængelige stillinger i et roligt tempo. Fokus er på at øge kropsbevidstheden.

 

Hvis du er gravid, har alvorlige ryg/nakkeproblemer, hjerte-kar-sygdomme, højt blodtryk eller andre sygdomme, der gør, at du frarådes at hænge på hovedet, er denne type Aerial yoga ikke for dig.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 16.06.2024 13:00-15:15 FOF Horsens Shasmina Gormsen
Underviser

Shasmina Gormsen

Jeg er uddannet yoga- og meditationslærer ved Yoga & Ayurveda Center (RYT® 500) og ved Yogamu. Jeg er uddannet i Hatha yoga, Yin yoga, stole yoga og Restorativ yoga. Jeg har derudover en række supplerende kurser i meditation, yoga nidra, yoga teknik og alignment, anatomi og fysiologi, yoga filosofi m.m. Jeg har været optaget af og dyrket yoga siden 2014. Mit fokus i yogaen er på at finde styrke og øge fleksibilitet, både i sind og krop.

På mine hold er der plads til sjov, leg og at udfordre sig selv. Samtidig afsluttes timen altid med at finde ro og nærvær. 

Jeg er desuden uddannet Cand.Soc. i Socialvidenskab og Filosofi fra Roskilde Universitet. Jeg er certificeret coach og arbejder til daglig med personlig udvikling, yoga og mindfulness.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: info@maerkefter.dk eller følge mig på SoMe - Facebook eller instagram: @maerkefter

Jeg glæder mig meget til at undervise dig!