Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Aerial Yoga med Mary FOF i Horsens

Aerial workshop

Jeg underviser i en form for Aerial yoga, som kombinerer elementerne fra traditionel yoga med luftakrobatik. Workshoppens fokus vil være at udforske forskellige aspekter af akrobatik og udvikle styrke, balance og smidighed i kroppen. 

Workshoppen begynder med en jordbaseret opvarmning, hvor deltagerne vil udføre forskellige yogaøvelser for at forberede kroppen på de mere avancerede bevægelser i luften. Dette vil hjælpe med at øge blodgennemstrømningen og smidigheden i musklerne.

Derefter introduceres deltagerne til Aerial klæderne, som er tynde, holdbare stofstrukturer, der hænger fra loftet. Instruktøren vil undervise i grundlæggende trin og bevægelser på silkerne, som inkluderer spin, slyngning og svævning. Disse bevægelser er designet til at udvikle kropskontrol og styrke, samtidig med at de tilbyder en unik og spændende træningsform.

I løbet af workshoppens varighed vil instruktøren guide deltagerne gennem forskellige akrobatiske stillinger og sekvenser i klæderne. Dette kan inkludere hovedstående, håndstande, siddende og liggende positioner. Personen skal have tilstrækkelig styrke og stabilitet i kroppen for at udføre disse bevægelser korrekt og sikkert.

Workshoppen vil også fokusere på at forbedre deltagerens kropsbevidsthed og forbedre deres forståelse af kroppens placering i rummet. Dette opnås gennem øvelser, der kræver kropskontrol og balance i luften.

Den akrobatiske bevægelse i denne form for Aerial yoga er designet til at tilføje en ekstra dimension til den traditionelle yogaform. Det giver deltagerne mulighed for at udfordre sig selv gennem nye og spændende bevægelser.

Vi afslutter med en afspænding liggende i yoga-klædet, hvor oplevelsen af at være både vægtløs og trygt omsluttet giver en skøn beroligende effekt.

Uanset om deltagerne er nye inden for Aerial yoga eller har erfaring på området, vil denne workshop give dem mulighed for at udforske deres potentiale og opleve en anderledes form for fysisk træning. Ved at kombinere yoga og akrobatik kan Aerial yoga workshoppen skabe en unik og givende træningsoplevelse for alle.

Praktisk info:

  • Min. alder 18 år.
  • Påklædning: bare fødder eller strømpesokker skridsikre, løst tøj, ikke tøj med lynlås og ej heller smykker, da de kan ødelægge det bløde klæde.
  • Anbefales at spise let mad 2 timer inden workshop og ha din drikkedunk med.

VIGTIGT! workshoppen kan IKKE tilrådes personer der:

  • Over 120 kg
  • Gravide
  • Grøn stær
  • Forhøjet blodtryk
  • Nyligt opereret
  • Risiko for blodpropper
  • Epilepsi
  • Modtager blodfortyndende medicin
  • Diskusprolaps

Det er vigtigt at bemærke, at Aerial yoga kræver instruktion og vejledning fra mig som underviser for at sikre korrekt teknik og undgå skader.

Glæder mig til at se dig på min workshop 🌸.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 09:00-12:00 FOF Horsens Mary Pedersen
Mary Pedersen

Mary Pedersen

Siden 2003 hvor jeg boede i Indien har Yoga været en del af mit liv. Jeg er fx uddannet yogalærer indenfor: Børn- og teenager, Ashtanga vinyasa yoga (Hatha yoga), Yin yoga og Aerial Yoga. Herudover er jeg også certificeret som Mindfulness instruktør. 

Jeg glæder mig til at møde og undervise dig på mit hold🌸.