Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Aerial Yoga hos FOF i Horsens

Aerial Yoga - Healing hammock

OBS LØBENDE OPTAG *

Aerial yoga - "Healing hammock" er en fordybende og genopbyggende yogapraksis, hvor vi laver yoga assisteret af et stort, blødt klæde ophængt fra loftet. Øvelserne foregår både i klædet og på gulvet.

Du vil mærke hvordan kroppen på én gang bliver stærk og blød, og at du i klædet kan overgive dig til at være støttet og holdt.
Klædets bevægelighed og åndedrættets rytme skaber et skønt flow. Samtidig arbejder vi bevidst med at mærke jordforbindelse og at lande i kroppen.

Aerial yoga - " Healing hammock" er blide flows, støttede, dybe stræk, udforskning af kroppens muskler og bindevæv, et afspændt åndedræt, nærvær og leg.

Vi afslutter med en lang, guidet afspænding liggende i yogaklædet, hvor oplevelsen af at være både vægtløs og trygt omsluttet, giver en skøn beroligende effekt.

Alle kan være med.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 11.04.2024 10:00-11:30 FOF Horsens Anne Evermann
2 Torsdag 18.04.2024 10:00-11:30 FOF Horsens Anne Evermann
3 Torsdag 25.04.2024 10:00-11:30 FOF Horsens Anne Evermann
Se alle Se færre
Underviser

Anne Evermann

"Yoga har været del af mit liv i mere end 25 år. Fra jeg i 1989 startede på et ungdomsskole hold og til nu, hvor jeg underviser både børn, unge og voksne. Jeg er uddannet antropolog, har rejst meget rundt i verden, og er blevet inspireret af mange forskellige yogalærere og stilarter.

Mit udgangspunkt er de klassiske yogastillinger, som udføres med god tid til at justere og mærke effekten af hver enkelt øvelse. Ønsket er at øge balancen i krop og sind, mens kroppen styrkes og strækkes. Min rolle som underviser er at formidle yogaens glæder til dig med fokus på netop din krops formåen og dine ønsker om udvikling. 

Udover talrige workshops og inspiration fra de mange dygtige yogalærere, jeg har mødt på min vej, er jeg uddannet yogalærer fra Det Lille Yogahus i København, samt som Unnata®Aerial Yoga teacher".