Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
hensynstagende yoga træning godt for din krop

Hatha Yoga for seniorer

Dette hold er for dig, der på en blid og skånsom måde ønsker at styrke kroppen og løsne spændinger.
Udgangspunktet er de klassiske yogastillinger, som smidiggør stramme muskler og led samt opøver styrke og balance. Vi giver os tid til at sanse de små forandringer i krop og sind, og fordyber os i både åndedrættet og de fysiske øvelser.

Der vil være både liggende, siddende og stående stillinger og en dejlig, guidet afspænding til slut. 

 

 

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.04.2024 14:45-16:00 FOF Horsens Anne Evermann
2 Mandag 15.04.2024 14:45-16:00 FOF Horsens Anne Evermann
3 Mandag 22.04.2024 14:45-16:00 FOF Horsens Anne Evermann
Se alle Se færre
Underviser

Anne Evermann

"Yoga har været del af mit liv i mere end 25 år. Fra jeg i 1989 startede på et ungdomsskole hold og til nu, hvor jeg underviser både børn, unge og voksne. Jeg er uddannet antropolog, har rejst meget rundt i verden, og er blevet inspireret af mange forskellige yogalærere og stilarter.

Mit udgangspunkt er de klassiske yogastillinger, som udføres med god tid til at justere og mærke effekten af hver enkelt øvelse. Ønsket er at øge balancen i krop og sind, mens kroppen styrkes og strækkes. Min rolle som underviser er at formidle yogaens glæder til dig med fokus på netop din krops formåen og dine ønsker om udvikling. 

Udover talrige workshops og inspiration fra de mange dygtige yogalærere, jeg har mødt på min vej, er jeg uddannet yogalærer fra Det Lille Yogahus i København, samt som Unnata®Aerial Yoga teacher".