Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Mindfulness i FOF

Yoga og meditation - Hensyntagende

Yoga og meditation - Hensyntagende

Vi vil i samarbejde finde frem til de øvelser, der smidiggør dine led og muskler, uden at du lider overlast på nogen måde. Vi vil bruge øvelser fra den klassiske yoga med forskellige hensyntagende variationer. 

Derudover vil vi krydre med Qi gong, der er den kinesiske pendant til yoga. Vi vil under og mellem yoga- og qigongøvelserne arbejde dybt med åndedræts- og energiøvelser samt afspænding.

Vi afslutter alle sessioner med en længere dybdeafspænding, der leder hen mod meditation. 

Hensyntagende undervisning max 7 kursister på holdet.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Hensyntagende undervisning

Hensyntagende træning er undervisning på små hold, hvor der er tid og plads til at give hver enkelt deltager særlig opmærksomhed. 
Vores hold henvender sig til alle med fysiske skavanker, som har brug for specifik træning. På vores hold lærer du de bedste øvelser for netop din krop. 
Vi tilbyder mange forskellige former for hensyntagende træning, hvor du får styrket dine muskler, din kondition og smidighed. 
Med specifik hensyntagende træning kan du forbedre dit funktionsniveau og din livskvalitet.

Ved tilmelding og betaling til nedenstående hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning.