Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Genopdag glæden ved dine fødder hos FOF i Vejle

Genopdag glæden ved dine fødder

For dig som ønsker et godt fodfæste i hverdagen

Målgruppe: Et kursus for dig som lider af ømme fødder, ankler eller hofter. 

Hvad kurset går ud på: 
Fødderne bruger vi dagligt, og den måde vi går og står på påvirker ben, ryg, nakke og hele kroppen. Alsidig brug af fødderne og jævnlig fodomsorg giver dynamisk, smertefri funktion af fødder og krop.

Som kursister vil du få en større forståelse for hvordan du kan hjælpe dig selv.

Dette kursus lærer dig hvordan du kan:
frigøre spændinger og smerter i fødderne
genvinde smertefri bevægelse i benene
vække nuanceret følelse i tær, fødder, ankler og ben 
Bedre din kropsholdning
oparbejde et optimalt gangmønster.
finde et godt fodfæste i hverdagen. 

Hvordan: Undervisningen består af en særlig kombination af massage/bindevævs release, enkle fodøvelser, og bevidstgørende bevægelser for at genfinde glæden ved bevægelse i benene. 

Kurset er baseret på nyere teorier om neuroplastisk genoptræning.

Udstyr: Vi anvender stole, bolde og andet udstyr. Kom i behagelig tøj. 

Meld dig til i dag
- og genopdag glæden ved dine fødder!

 

af bevidsthedsgørende øvelser og enkle bindevævs release teknikker. Kurset er baseret på nyere teorier om neuroplastisk genoptræning.

Hvornår: kurset går over 6 gange

Udstyr: Vi anvender bolde, stole og andet udstyr. Der er alt det udstyr i lokalerne, som du har brug for. 

 

Meld dig til i dag - og genopdag glæden ved dine fødder!

Tidligere kursister siger: 
Kurset “Genopdag glæden ved dine fødder” var super inspirerende og nyttigt. 
Personligt stod jeg foran en operation pga skæve tæer, men efter det, jeg lærte på kurset, er operationerne udsat og bliver måske helt unødvendige.
Udbyttet fra kurset er ikke kun at have genopdaget glæden ved fødderne, men også at have fået redskaber til at gå med en bedre holdning og med mere energi i hele kroppen.
Jeg er sikker på, at et kursus som dette er sundhedsfremmende for alle,  der af mange forskellige grunde har problemer med smerter i fødderne. Det burde derfor være et tilbud for alle og jeg håber virkelig, at kurset bliver en fast del af FOF’s program.

-Kirsten Knage, Vejle

Tak for et super "fod-kursus". Jeg er så glad for, at jeg faldt over kurset og jeg må sige, at jeg har glædet mig til hver evig eneste mødegang. For mig var kurset et "kærligt spark". Jeg leder altid efter muligheder/veje, som kan styrke eller være med til at bevare den styrke jeg har - og dette var nyt og yderst relevant i forhold til alle mine fysiske udfordringer (fibromyalgi, sensomotorisk polyneuropati, slidgigt samt nedsunken forfod)
-Leah Matthiesen

Tusinde tak for et lækkert kursus. Jeg har i weekenden gået 26 km i blandet terræn UDEN indlæg i mine vandresko, og uden at få ondt i fødderne! Jeg har haft rigtig meget gavn af det vi lærte på de 5 aftener - er helt klar tilen ny omgang. –Vibeke Wohlert

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 11.04.2024 17:30-18:15 FOF Vejle Nina Shuchita Engelsen
2 Torsdag 18.04.2024 17:30-18:15 FOF Vejle Nina Shuchita Engelsen
3 Torsdag 25.04.2024 17:30-18:15 FOF Vejle Nina Shuchita Engelsen
Se alle Se færre
Nini Shucita underviser i genopdag glæden ved dine fødder hos FOF i Vejle
Underviser

Nina Shuchita Engelsen

Nina Shuchita har over 25 års erfaring som fysioterapeut og somayog terapeut fra Norge og udlandet. Hennes hovedfokus og interesse er behandling af folk som lider af kronisk smerte. Hun har videre en 12-årig uddannelse i meditation, yog og selvudvikling fra International Meditation Institute i Indien, og er optaget af et holistisk syn på mennesket.  
I 2022 flyttet hun til Danmark og tilbød et fodkursus til folk med ømme fødder, som var en stor suksess. Nu tilbyder hun yderligere kursus inden selvudvikling og hjælp til selvhjælp.
”Når du lærer at lytte til kroppen og vække din iboende intelligens, opdager du at du allerede ved hvad kroppen behøver.” – Nina Shuchita

Tidligere kursister siger: 
Nina is a gifted healer and therapist. She is the first person to really understand the nuances of my body’s unique structural and compensational mechanisms. Along with her excellent technical skills, Nina possesses an extraordinary and holistic vision of the subtler influences behind physical and mechanical problems. With an almost other-worldly insight and deep compassion, she makes the journey towards healing and alignment one of lightness and ease.      – Heidi G., Meditation teacher, Canada

Kurset “Genopdag glæden ved dine fødder” var super inspirerende og nyttigt. Udbyttet fra kurset er ikke kun at have genopdaget glæden ved fødderne, men også at have fået redskaber til at gå med en bedre holdning og med mere energi i hele kroppen. -  Kirsten K., læge, Danmark
Tak for et super "fod-kursus". Jeg er så glad for, at jeg faldt over kurset og jeg må sige, at jeg har glædet mig til hver evig eneste mødegang - sådan har jeg det ellers ikke. For mig var kurset et "kærligt spark". Jeg leder altid efter muligheder/veje, som kan styrke eller være med til at bevare den styrke jeg har - og dette var nyt og yderst relevant i forhold til alle mine fysiske udfordringer (fibromyalgi, sensomotorisk polyneuropati, slidgigt samt nedsunken forfod). - Leah M., Danmark