Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Yoga fredfyldt fredag

Yoga - Fredfyldt fredag

2 timers workshop - Et skønt mix af alt det blide. Her handler det bare om at være!

Med blide stræk og hvilestillinger, opnår du ro i nervesystemet og lader kroppen genopbygge sig selv. Kroppen understøttes af puder/tæpper, så du ligger så behageligt som muligt. Når dine muskler afslappes, og dit åndedræt falder til ro, vil du mærke, hvordan du langsomt giver slip på spændinger og stagnationer, der måske har hobet sig op gennem længere tid i kroppen, tankerne og følelserne.

Giv kroppen et velfortjent hvil og en tiltrængt pause, så du er klar til at gå weekenden i møde på bedste vis.
Stemningen understøttes af stille musik og æteriske olier. 

2 timer lyder måske af meget, men du vil opleve, at de bare flyver afsted. 
 
Workshoppen er for alle.  
Påklædning: Behageligt og varmt tøj, lag på lag og gerne et par tykke strømper.  

Alle redskaber sørger vi for, men du er velkommen til at medbringe din egen måtte.

Information

 • Dato 31.05.2024-31.05.2024
 • Adresse FOF Vejle (Vinding)
  Skomagervej 13C
  7100 Vejle
 • Lokale Solen
 • Bemærkninger Yoga praktiseres bedst i løstsiddende og behageligt tøj. Tag lag på lag på, så du ikke kommer til at fryse. Vi skal ligge meget stille. Medbring: evt. øjenpude (hvis du har) og nogle varme sokker. Der er gratis parkering lige udenfor døren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 31.05.2024 14:00-16:00 FOF Vejle (Vinding) Trine Mahnkopf Nielsen
Dans og yoga i Horsens og Vejle
Underviser

Trine Mahnkopf Nielsen

Jeg har en 2-årig yogalærer uddannelse fra 2012 (ca. 500 timer) Uddannet Zumba-, Ballroom-fitness- og crossdance-instruktør, samt en masse løbende kurser indenfor bevægelse og sundhed. Derudover er jeg uddannet fitness-instruktør og kostvejleder og underviser i mange forskellige fitness-former.

Senest (i 2020) har jeg suppleret min viden med en efteruddannelse i restorativ yoga/yoga i hvile.

Jeg har erfaring med undervisning af alle målgrupper, både dig der i forvejen er i super god form, men også dig som har brug for mere hensyntagende undervisning pga. sygdom eller skader/skavanker. På mine hold er der altid plads til sjov og højt humør og jeg sætter en ære i at give dig smil på læben og sved på panden i mine dance-timer eller give dig tid og ro til fordybelse på mine yoga-timer. Yoga har gjort rigtig meget godt for mig og holder min krop rask og stærk. Det vil jeg gerne give videre til dig! 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: trinemahnkopf@hotmail.com eller følge mig på SoMe - På facebook har jeg denne lukkede gruppe: Træning med Trine & Instagram: TrineMahnkopf_dance_yoga

Hvis du er mere nysgerrig på, hvem jeg er, så kan du her se et udpluk af udtalelser fra min kursister: 

 • Jeg går til yoga hos dig. Du er en helt fantastisk instruktør.
 • Du er et glad og inspirerende menneske Trine.
 • Går til yoga hos dig, fordi du bare er så skøn. Du er glad, du favner alle og du forstår at fornemme, hvordan timen skal være, for at ramme det behov vi kommer med på dagen.
 • Jeg har været til toning og dans ved dig. Dans er egentlig ikke rigtig en motionsform for mig, for jeg har svært ved at få pulsen ret højt op ved det, men jeg kommer fordi det er DIT hold. Dit humør og energi er smittende og jeg går altid fra timen gladere, end da jeg kom. Du er smilende, velforberedt, favnende og enormt kompetent og derfor bliver jeg ved med at komme.
 • Det er altid en fornøjelse og du er fuld af energi og møder altid glad og velforberedt. Dine dance hold er fyldt med energi og den glade energi smitter af på os andre hvilket er mega fedt.
 • Din Hatha Yoga er aldrig kedelig og jeg finder så meget energi og fordybelse, når jeg har deltaget. Du er så super dygtig til at formidle yoga’en, så vi alle kan være med, uanset om man er ny, eller trænet. Dejligt at dine timer er forskellige fra gang til gang så man arbejder med kroppen i forskellige stillinger. Jeg elsker især, når vi bliver strukket godt igennem fra top til tå.
 • jeg er vild med din dans, din energi og dit dejlige humør. Trine du er fantastisk.
 • Jeg nyder så meget dine dansetimer. Gid der var plads til flere timer om ugen.
 • Jeg har gået til yoga ved dig og er rigtig glad for din måde at guide på, hvor man kan lave øvelserne uden at “se”