Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Lille kage, stor smag - lav lækre macarons

Macarons – de sprøde, luftige og farverige småkager – er en favorit hos mange og nu har du mulighed for at lære at mestre dem fra bunden.

På dette macaron kursus, som varer 3 timer, dykker vi sammen med underviser Kathrine Styrbæk ned i teknikken bag den populære kage.

På kurset kommer vi bl.a. til at:

  • Gennemgå grundteknikkerne og principperne for at lave macarons
  • Prøve det hele selv – fra at lave dejen, sprøjte den ud og bage skallerne til at lave fyld og samle de færdige macarons
  • Eksperimentere med forskellige smagsvarianter

Du får 10-15 stk. hjemmelavede macarons med hjem.

Medbring forklæde og drikkevarer.

Efter kurset sender jeg selvfølgelig alle opskrifterne, så du kan gentage succesen derhjemme.

Råvarer er inkl. i prisen.

Har du spørgsmål til kurset, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg glæder mig til at se dig.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 18.09.2025 17:00-20:00 Vinding Skole, Vejle Kathrine Styrbæk Germansen

Kathrine Styrbæk Germansen

Jeg er født i 2001 og uddannet konditor. Til daglig er jeg ansat hos Brandt Brød, hvor jeg har ansvaret for at udvikle og producere alt det søde. Ved siden af det driver jeg min egen virksomhed, hvor jeg underviser fagfolk i at mestre de enkle, men essentielle produkter. Jeg er dybt fascineret af konstant at blive bedre, og jeg elsker at dykke ned i detaljerne af et enkelt produkt for at forstå det i dybden.Jeg sætter stor pris på at dele mine interesser og kompetencer med andre. Gennem årene har jeg dykket dybt ned i faget, deltaget i konkurrencer, været medlem af konditorlandsholdet og vundet priser. Jeg elsker at fordybe mig i faget, så jeg kan videregive min viden til jer, der deler min passion for det søde køkken.Jeg lærer bedst, når jeg har hænderne i dejen, og derfor bliver mine undervisningstimer en blanding af både lærerig viden og praktisk erfaring.