Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Pension...hvad nu hvis

Pension...hvad nu hvis

Af Flemming Johansen, foredragsanmelder 

"Hvor mange millionærer kender du, der er blevet velhavende ved at investere via en opsparingskonti?" Citat af Robert Gray Allen, amerikansk forretningsmand

Hvorfor skal man tage til dette foredrag?:

1. Man får brugbare pensionstips på en underholdende måde.
2. Viden til selv at bestemme, hvornår man går på pension.
3. Praktiske råd i forbindelse med at gå på pension før tid.

John Andersen

John Andersen er en kyndig og meget levende foredragsholder med en mangeårig erfaring som pensionsekspert og -rådgiver. Han forstår virkelig at delagtiggøre tilhørerne på en god måde – og han er villig til at dele ud af sin store viden samt erfaring. Man bliver ført igennem tørt stof på en let og interessant måde. Jeg fik en god indsigt i hvilke alternative muligheder, der findes, og det giver helt klart stof til eftertanke.

John Andersen deler gavmildt ud af gode råd og vejledning om optimering. Det er bestemt ikke ligegyldig i hvilken form for livforsikring, som man vælger. Der er livrenteformer, hvor man lige så godt kan bruge pengene løbende. Samtidig med at det var en underholdende oplevelse, fik jeg mulighed for professionel vejledning samt overblik på opsparingsmulighederne.

Jeg anbefaler varmt John Andersens foredrag om kreativ pensioninvestering. 

 

Mit navn er Flemming Johansen og jeg læser til skolelærer ved UCL Odense. Jeg har rejst over det meste verden, både privat og som turistguide. 2022 er mit 50 års FOF-jubileumsår, med mange glade og interessante timer.