Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Madlavningskursus i FOF

Verdenskøkkenet

Verdenskøkkenet

Gå på opdagelse i verdenskøkkenet. Her kan du lære at lave retter fra hele verden! Fra Frankrig til Thailand – kurserne er spækket med lækker mad, sjove oplevelser, fantastiske undervisere og det dejligste fællesskab. 

Mad fra hele verden

Hos os kan du blive fortrolig med det franske køkken, som fundamentet for væsentlige dele af vores madkultur i Danmark. Eller er du mere til pizza og pasta kan du lade dig inspirere af det italienske køkken. Du kan også tage din madrejse til Thailand og få en større indsigt i krydderier og teknikker. 

Alle kan være med 

Her behøver du ingen tidligere erfaring med madlavning – du kan sagtens deltage i et af vores madlavningskurser uden nogle problemer! Dette gælder også selvom du er helt ny. Alt det kræver er, at du er glad for at lave mad og gerne vil blive bedre. På vores kurser vil du opleve helt nye smage og blive lært i teknikker, som du måske ikke kendte til. 

Madkurser for hele familien

Brænder I for at lave mad sammen i hjemmet? Hos FOF kan I få lov og gå på opdagelse i madlavningens verden sammen som en familie. Her vil I kunne hygge sammen om maden, og dette er en god måde at bonde med hinanden samt at få en fælles hobby. 

Undervisere

Vores undervisere er fantastiske kokke, som nok skal lære dig, at lave lækker mad. De brænder for deres fag, og de ved, hvilke vanskeligheder der er, ved at kaste sig ud i netop deres madlavning. De er kompetente og står klar til at lære fra sig.

Vi håber at se dig på et af vores madlavningshold.

Læs meget mere om alle vores kurser nedenunder, og hvis det lyder som noget for dig, så tilmeld dig holdet allerede i dag!