Skip to content
Madlavningskursus i FOF

Verdenskøkkenet

Verdenskøkkenet

Gå på opdagelse i verdenskøkkenet. Her kan du lære at lave retter fra hele verden! Fra Italien til Thailand – kurserne er spækket med lækker mad, sjove oplevelser, fantastiske undervisere og det dejligste fællesskab. 

Mad fra hele verden

Hos os kan du blive fortrolig med verdens køkkener. Er du til pizza og pasta kan du lade dig inspirere af det italienske køkken. Du kan også tage din madrejse til Thailand og få en større indsigt i krydderier og teknikker. 

Alle kan være med 

Her behøver du ingen tidligere erfaring med madlavning – du kan sagtens deltage i et af vores madlavningskurser uden nogle problemer! Dette gælder også selvom du er helt ny. Alt det kræver er, at du er glad for at lave mad og gerne vil blive bedre. På vores kurser vil du opleve helt nye smage og blive lært i teknikker, som du måske ikke kendte til. 

Madkurser for hele familien

Brænder I for at lave mad sammen i hjemmet? Hos FOF kan I få lov og gå på opdagelse i madlavningens verden sammen som en familie. Her vil I kunne hygge sammen om maden, og dette er en god måde at bonde med hinanden samt at få en fælles hobby

Undervisere

Vores undervisere er dedikerede og kan nemt lære dig at lave lækker mad. De brænder for deres fag, og de ved, hvilke vanskeligheder der er, ved at kaste sig ud i netop deres madlavning. De er kompetente og står klar til at lære fra sig.

Vi håber at se dig på et af vores madlavningshold.

Læs meget mere om alle vores kurser nedenunder, og hvis det lyder som noget for dig, så tilmeld dig holdet allerede i dag!