Skip to content

Vi holder efterårsferie. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen mandag d. 25. oktober.

Gotved hos FOF

Gotved

Gotved

Gotvedbevægelse giver glæde og energi - og gør dig klogere! Du arbejder med kroppens anatomi, fysiologi og funktion via rytme og totalbevægelse. Musikken inspirerer til de rytmiske bevægelser, som løsner spændinger og styrker musklerne og kredsløbet. Vi slutter af med afspænding.

 

Vores tilbud indenfor motion og bevægelse bygger på Gotvedgymnastik, som er en all-round træningsform, der både er effektiv og skånsom på samme tid. 

 

Gotvedbevægelse er effektiv og skånsom træning, funktionel bevægelse, hvor vi bruger musikken til at understøtte bevægelserne. Vi kommer hele kroppen igennem med rytmiske bevægelser, som løsner spændinger, styrker musklerne og kredsløbet i hele kroppen. Og vi afslutter med en afspænding. 

 

Hvordan bliver jeg klogere af Gotvedbevægelse?

 

Vores elever bliver bedre til at mærke efter og lære sin krops muligheder og begrænsninger at kende.

 

Det skyldtes blandt andet nerveforbindelserne mellem krop og hoved fungerer bedre ved regelmæssig bevægelse.

 

Alle undervisere i Gotved har en to - treårig uddannelse fra Gotvedskolen. Gotvedskolens grundlægger Helle Gotved udviklede denne metode, som tager udgangspunkt i kroppens anatomi, fysiologi og funktion. Helle Gotveds egen definition af Gotvedbevægelse: "Det er ikke et modesystem. Det er en tidløs undervisning i at fungere som menneske - både i arbejde og hvile.”