Skip to content

Administrationen er flyttet. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september. Du kan dog altid træffe os på telefon 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Bassintræning for gravide

Bassintræning for gravide

Træning for gravide i varmtvandsbassin 

Holdet er for dig, som er gravid og som ønsker en skånsom, afslappende og behagelig træning af hele kroppen. Du kan deltage uanset hvor i graviditeten, du er, og træning i vand er oplagt, hvis du oplever graviditetsrelaterede gener. Du er ekspert på egen krop, og øvelserne vil derfor tilpasses netop dit niveau og dine behov. Vi håber på at inspirere og hjælpe til en rar form for aktivitet i graviditeten, også på trods af eventuelle gener. Træning skal være sjovt - også som gravid.

Hvad laver vi på holdet?
Vi laver skånsomme øvelser i vandet både med og uden redskaber, hvor hele kroppen bevæges igennem, og hvor musklerne bliver aktiveret og afspændt. Øvelserne er med moderat intensitet og der indgår lette pulsøvelser, styrkeøvelser og afslapnings/udstrækningsøvelser. Træning i vand giver en unik mulighed for at føle sig vægtløs og mere fleksibel, hvilket åbner mulighed for anderledes bevægelser end på land, hvor kroppens muskler aktiveres og afspændes på en særdeles behagelig måde.