Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Pilates med Ida Agerbæk

Pilates - Ida

Pilates - Ida

Pilates 

Med Pilates får du en stærkere ryg og en fladere mave samt øget energi og overskud! Pilatestræning giver dig mere ro og balance i krop og sjæl! 

Hvem kan deltage?

Kurset er for dig, der kender til Pilates, men gerne vil arbejde i et roligt tempo med tid til fordybelse i den enkelte øvelse. Dette kursus er også velegnet ved lette problemer i nakke og skuldre eller bækken og lænd.

Træningen begynder med en let afspænding og opvarmning, hvorefter vi udfører Pilatesøvelserne i et sammenhængende flow. Du får alternative muligheder for udførelse af den enkelte øvelse efter, hvor langt du er nået i din træning. I Pilatestræning lægges vægt på at lære at bruge de dybe stabiliserende muskler i ryg, mave og bækkenbund.

Vi arbejder også med åndedrættets betydning i Pilates. De mange stræk i undervisningen øger fleksibiliteten omkring rygsøjlen og smidigheden generelt. Pilates bedrer også din koordination og balance. Træningen vil give dig øget velvære samt mere ro og overskud i hverdagen!

Træningen afsluttes med en dejlig afspænding.

Medbring

Medbring et lagen og en lille fast pude.