Skip to content

FOF holder sommerferielukket på kontoret fra og med fredag den 27. juni til og med søndag den 10. august 2025. Men du kan stadig se - og tilmelde dig - alle vores hold, foredrag og udflugter her på hjemmesiden. Rigtig god sommer

1 slags nudler - 2 måder

Små teknikker, store smagsoplevelser!

Velkommen til en sanselig og smagfuld fredagshygge, hvor vi dykker ned i nudlernes alsidige univers. I dette hyggelige og lærerige kursus eksperimenterer vi med én type nudler – men på to vidt forskellige måder. Vi udforsker, hvordan små ændringer i teknik, tilberedning og ingredienser kan føre til markante forskelle i både smag, konsistens og udtryk.

Kurset er perfekt for dig, der gerne vil finde ny inspiration til både hverdagsmad og weekendens små køkkeneksperimenter. Det handler ikke om at lære en fast opskrift – men om at forstå, hvordan teknikken kan gøre en stor forskel og løfte dine retter til noget helt særligt.
Tag din nysgerrighed og dit gode humør med, og lad os forvandle en simpel nudel til en kulinarisk oplevelse.

 

🍲 Udgifter til råvarer
Prisen er inkl. råvarer. 

🥤 Medbring
Medbringe forklæde og egne drikkevarer.

🚪 Adgangsforhold
Bemærk: Adgang til køkkenet sker via trappeopgang fra parkeringspladsen. Der er desværre ikke elevator til rådighed.

Information

  • Dato 24.10.2025-24.10.2025
  • Adresse FOF Vindegade 74
    Vindegade 74
    5000 Odense C
  • Lokale køkken, 1. sal
  • Bemærkninger Prisen er inkl. råvarer. Medbring gerne egne drikkevarer. OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 24.10.2025 17:30-21:30 FOF Vindegade 74 Linh Jeppesen

Linh Jeppesen

Jeg hedder Linh Cao Thi Thuy Jeppesen, og jeg er født og opvokset i Vietnam. Jeg kom til Danmark i 2016 for at gå på Idrætshøjskolen Bosei. Her lærte jeg bl.a. om koreansk mad fra ejeren af den første koreanske restaurant i København og japansk madlavning fra en japansk kok, som arbejdede på en Michelin restaurant. I 2017 tog jeg til København på Surhs Højskole for at lærer mere om madlavning. Jeg har efterfølgende arbejdet på en sushi restaurant og arbejdet i flere køkkener. Siden 2020 har jeg undervist på deltid på Idrætshøjskolen Bosei, hvor jeg har undervist i asiatisk madlavning.