Skip to content

Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.

Det østasiatiske køkken - lige uger

Rundt omkring i Østen

Vi tager på en tur til Østasien, vi vil igennem mad besøge Vietnam, Japan, Korea og Kina. 

Dette asiatiske madkursus fokuserer på den sunde og balancerede kost fyldt med grønt, som også er nem og hurtig at lave i hverdagen. Vi fokuserer også på viden om hvert land, og hvordan geografi, kultur og sprog påvirker maden og omvendt.

Vi vil starte med en introduktion til de fire køkkener, og hvordan deres smage bliver kombineret i Østasiatisk mad. Hver gang er et nyt land, og vi afslutter vores kursus med en fælles "mad-fest".

Udgifter

Udgifter til råvarer pr. gang kr. 100,- afregnes direkte med underviseren.

Medbring

Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer. 

Adgang til køkkenet

OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator. 

Information

  • Dato 04.02.2025-29.04.2025
  • Adresse FOF Vindegade 74
    Vindegade 74
    5000 Odense C
  • Lokale køkken, 1. sal
  • Bemærkninger Udgifter til råvarer pr. gang kr. 100 afregnes direkte med underviseren. OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.02.2025 17:30-20:40 FOF Vindegade 74 Linh Jeppesen
2 Tirsdag 18.02.2025 17:30-20:40 FOF Vindegade 74 Linh Jeppesen
3 Tirsdag 04.03.2025 17:30-20:40 FOF Vindegade 74 Linh Jeppesen
Se alle Se færre

Linh Jeppesen

Jeg hedder Linh Cao Thi Thuy Jeppesen, og jeg er født og opvokset i Vietnam. Jeg kom til Danmark i 2016 for at gå på Idrætshøjskolen Bosei. Her lærte jeg bl.a. om koreansk mad fra ejeren af den første koreanske restaurant i København og japansk madlavning fra en japansk kok, som arbejdede på en Michelin restaurant. I 2017 tog jeg til København på Surhs Højskole for at lærer mere om madlavning. Jeg har efterfølgende arbejdet på en sushi restaurant og arbejdet i flere køkkener. Siden 2020 har jeg undervist på deltid på Idrætshøjskolen Bosei, hvor jeg har undervist i asiatisk madlavning.