Skip to content

Administrationen er flyttet. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september. Du kan dog altid træffe os på telefon 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Moderne broderi for begyndere

Moderne broderi for begyndere

En fantastisk hobby for alle

På dette kursus vil du blive introduceret til et udvalg af teknikker indenfor broderi i frihånd. Kurset er for nybegyndere indenfor broderi, og vi kommer derfor til at begynde med en grundlæggende introduktion til forskellige sting, valg af materialer og andre begyndertips.  

Broderi er en fantastisk hobby, fordi du både vil opleve den beroligende effekt af at fordybe dig i et projekt og en kreativ frihedsfølelse, når du finder ud af, at når først du har lært de grundlæggende teknikker, så kan du brodere næsten hvad som helst og på hvad som helst.

Udover at blive guidet gennem mindre projekter, vi laver sammen, vil du på kurset også blive vejledt i, hvordan du kan fortsætte derhjemme. Du vil blive introduceret til, hvordan broderi kan bruges til dekoration af tøj samt visible mending, som er en trend, der går ud på synligt at reparere tekstiler med broderi. Det er skønt at opleve, hvordan gamle tekstiler, med blot et par sting, kan blive de nye favoritter.

Deltagere på tidligere "Moderne broderi for begyndere" hold er meget velkomne til at deltage igen, og vil kunne glæde sig til nye projekter på dette kursus. 

Materialer: 

Du skal bruge: en broderiring i mellemstørrelse(15 cm eller deromkring), broderinåle med spids, lille saks, broderigarn i forskellige farver og stof (gerne stofrester). Du kan medbringe dine egne materialer, men det er også muligt (i begrænset omfang) at købe materialer af underviser ved kursusstart.