Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Moderne broderi for begyndere

Moderne broderi for begyndere

Moderne broderi for begyndere

På dette kursus vil du blive introduceret til et udvalg af teknikker indenfor broderi i frihånd. Kurset er for nybegyndere indenfor broderi, og vi kommer derfor til at begynde med en grundlæggende introduktion til forskellige sting, valg af materialer og andre begyndertips. 

Broderi er en fantastisk hobby, fordi du både vil opleve den beroligende effekt af at fordybe dig i et projekt og en kreativ frihedsfølelse, når du finder ud af, at når først du har lært de grundlæggende teknikker, så kan du brodere næsten hvad som helst.

På dette kursus vil du, udover at blive guidet gennem de projekter, vi laver sammen, også blive vejledt til at kunne fortsætte derhjemme. Du vil blive introduceret til, hvordan broderi kan bruges til visible mending, en trend der går ud på at reparere og opgradere tekstiler, du allerede har derhjemme. Det er helt utroligt at opleve, hvordan gamle tekstiler kan blive de nye favoritter. 

Kurset forløber over 6 gange hvor vi blandt andet kommer til at arbejde med følgende projekter: 
Lav din egen sting-oversigt 
Broder dit eget bogmærke
Dekorer din egen mulepose
Opgraderingsprojekt - dekorer dine egne sokker, hue, tørklæde eller lignende
Broderi med perler 
Valgfrit projekt 

Materialer: 

Du skal bruge: en broderiring i mellemstørrelse, broderinåle, lille saks, broderegarn i forskellige farver, vandopløselig markeringspen og stof (gerne stofrester). Du kan medbringe dine egne materialer, men det er også muligt at købe nål, broderiring, tråd m.m. af underviser ved kursusstart.