Skip to content

Tjekkisk øl - foredrag og ølsmagning

Tjekkisk øl - foredrag og ølsmagning

Passion for tjekkisk øl

Oplev Eliška fortælle om sin helt store passion for tjekkisk øl

Eliška tager dig med på en fascinerende rejse om øllets historie og oprindelse, hvor udgangspunktet naturligvis er de tjekkiske øl fra Eliškas hjemland. 

Igennem flere år har Eliška arbejdet hårdt for at introducere danskerne for det brede, lækre tjekkiske øl-sortiment.

Vi smager 6-8 forskellige øl, der fortælles om bryggerierne, Tjekkiet, øllene, brygningsproces, øltyper samt om forskelligheder mellem Danmarks og Tjekkiets ølverdener, vaner og også lidt om Eliška selv. Du bliver introduceret til diversitet i smage, dufte, farver og typer af øl på en (forhåbentlig) nemt fordøjelig måde. Lidt udfordrende og samtidig lidt bekendt side, så alle kan være med 🙂

Eliška arbejder ud fra en filosofi om, at for at kunne forvente det bedste, skal man også kunne give det bedste. Og det er netop derfor, hun samarbejder med fire tjekkiske bryggerier, og et tjekkisk vinslot, som i den grad er værd at smage på.

Glæd dig til nogle hyggelige timer fyldt med smagsoplevelser og anekdoter om tjekkisk øl. 

Eliška er født og opvokset i Tjekkiet. Da hun kom til Danmark, medbragte hun i sin kuffert sin store passion for tjekkisk øl.
I dag har hun en online øl-forretning og en fysisk øl-butik i Haderslev, hvor hun præsentere gode smagsoplevelser for sine kunder. 

EARLY BIRD PRIS 

Book nu og indtil den 6. juni og betal kun kr. 275,- (normalpris kr. 375,-)