Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Italiensk A1 - Svendborg

Italiensk A1 - Svendborg

Er du interesseret i at lære italiensk og forstå et af de store europæiske sprog? Med få sproglige forudsætninger kan du deltage på dette italiensk kursus. Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Italien.

Hvem er italiensk A1 for?

Vores kurser i italiensk A1 er for dig, der har lidt kendskab til sproget. Med andre ord er det for deltagere, der har lært lidt italiensk og nu ønsker at lære mere.

Hvordan foregår undervisningen?

I undervisningen lægger vi vægt på det kommunikative gennem arbejde med enkle dialoger. Du bliver klædt på med et lille elementært ordforråd, så du f.eks. kan spørge om vej eller bestille mad på en restaurant. 

Du opnår kendskab til den grundlæggende franske grammatik gennem arbejdet med en basisgrammatik. Derudover er italiensk kultur, historie og aktuelle samfundsforhold en naturlig del af indholdet på kurset.

Målet for kurset er at opbygge et basalt ordforråd på italiensk inden for dagligdags situationer, så oplevelsen bliver sjovere, når man kan begå sig bare en smule på fransk.  

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.