Skip to content

Bagning og søde sager

Bagning og søde sager

Lad os bage det bedste brød, sprødeste pizza eller lækreste kage

 

Boller og andet brød

Nybagt brød er altid et hit! Forestil dig de lækreste, varme boller med smør, ost eller andet pålæg – begynder din mund også at løbe i vand? 
Vi giver dig inspiration og viden, så hverdagsbagningen bliver nemmere og resultatet bedre! Du får tips og trick, som du kan tage med hjem. 
Hos FOF Odense – Middelfart – Fredericia – Assens kan du altid finde spændende og gode kurser og hold, hvor du får lært at bage nemme boller og brød, så du kan imponere din ven, nabo eller tante. 
Her arbejder vi nemlig i dybden med processerne med at bage – om det er langtidshævning, surdej eller ælteteknikker.

 

Professionelle pizzaer i egen ovn

Hvem elsker ikke en lækker pizza, direkte hjembragt fra pizzeriaet? Nu kan du selv lære at lave de sprødeste pizzaer med dit yndlingsfyld.

Lær om den grundlæggende hydration af pizzadej, fermentering og andre vigtige detaljer

 

Lækre søde sager

Vil du bage lækre kager? Udfordre din indre konditor? Måske har du fået inspiration fra Bagedysten? 
Lige meget hvad, så er du kommet til det rigtige sted. Her tilbyder vi kurser, hvor du kan blive en mester til at bage lækre kager. Her får du lært forskellige teknikker, så du kan imponere familie og venner med dejlige hjemmelavede og lækre kager til weekenden og andre lejligheder. Man skal nyde livet, og det må man sige, at vores kursister gør her! 
Det søde køkken indeholder forskellige lækkerier til forskellige begivenheder, årstider og fødselsdage, så du kan altid overraske folk med fantastiske kager.
Kurserne henvender sig til alle, som ønsker inspiration til hverdagens dessertbagning. 

Så hvis du mangler lidt inspiration til nyt bagværk, så deltag i et af vores nedenstående hold og mød nye og bageglade mennesker samt undervisere, som brænder for faget.