Skip to content

Administrationen er flyttet. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september. Du kan dog altid træffe os på telefon 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Undervisning i violin og cello FOF

Violin og andre strygere

Violin og andre strygere

Strygeundervisning for alle

Forstærk din spilleglæde med et skønt strygeinstrument som f.eks. violin, som bliver brugt i mange genrer. Undervisningen er for alle – lige meget hvilken alder man har eller niveau man er på: her kan alle være med! Så hvis du er klar på lære et nyt instrument, skal du skynde dig at melde dig på et af vores hold. Her vil du kun møde dejlige mennesker og en helt igennem fantastisk underviser. 

Strygeinstrumenter er ofte forbundet med klassisk musik, men man kan sagtens spille andet såsom popmusik på et strygeinstrument. Her er det kun dig selv, som sætter grænser for, hvilken genre eller genrer, du vil lære. 

Violinundervisning

Violinen er en af de mest kendte strygeinstrumenter. Den kan bruges i mange genre, og så er den lille og nem at have med sig. På vores violinkursus bliver der arbejdet med: 

- Nodelæsning
- Strygetreknik
- Klang
- Rytme
- Sammenspil 

Her bliver der selvfølgelig taget højde for niveau, og undervisningen vil i nogle træk være individuel, selvfølgelig med undtagelse af især sammenspil. Du vil også undervejs blive præsenteret for de forskellige genrer, og her kan det være, at du opdager en helt ny side af violinen og dig selv.

 

Bemærk: Der undervises på hold med maks. 4 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet og andre er individuelle (i så fald vil den afsatte tid blive fordelt mellem kursisterne). Det endelige undervisningtidspunkt vil blive aftalt direkte mellem underviser og kursist inden sæsonstarten.