Skip to content

På grund af flytning til anden lokation er kontoret og telefonen lukket for betjening fra og med onsdag den 29. maj 2024 til og med mandag den 3. juni 2024. Vi er således klar ved telefonen tirsdag den 4. juni kl. 10:00

Sprog

Sprog

Giv dig selv en bedre ferieoplevelse, få større udbytte af forretningsrejsen eller mød de lokale på deres modersmål. 

 

Lær sprog og oplev, hvordan en ny verden åbner sig. Smilene bliver bredere og hjælpsomheden større, når du møder den lokale befolkning på deres eget modersmål. For sprog åbner døre. Og det gælder uanset, om du er på storbyferie eller bor ude i en lille andalusisk bjerglandsby. Folk bliver glade for, at du har brugt tid på at lære deres sprog.

 

Hos FOF kan du vælge mellem de fleste af verdens hovedsprog – vi har noget for både begyndere og øvede. Kurserne er niveau inddelte, men ud over de beskrevne niveauer tilbyder vi mere emnebaserede hold på forskellige sproglige niveauer.

 

Samtidig med, at vores dygtige undervisere lærer dig sproget, giver de dig også et interessant og udbytterigt indblik i kulturen og samfundet i det land, som du vil besøge. Alt sammen i et hyggeligt samvær med andre, der har samme interesse som dig. På de næste par sider, kan du få et overblik over de mange muligheder og læse mere om de enkelte kurser.

 

Bøger og materialeudgifter 

På alle hold må der forventes udgifter til bøger og kopier. På første mødegang får du at vide, hvilken bog der bruges i undervisningen. Udgiften til bøger varierer indenfor de forskellige sprog. Ønsker du nærmere information omkring udgiftsniveauet, henviser vi til holdets underviser.