Skip to content

Administrationen er flyttet. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september. Du kan dog altid træffe os på telefon 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Mulvarpen - undercover i Nordkorea

Oplev “Muldvarpen” fortælle sin surrealistiske og fantastiske historie om at være undercover i Nordkorea

THE MOLE – kom med en helt almindelig mand på en usædvanlig rejse.

Mød Ulrich ‘Muldvarpen’ Larsen – kendt fra den prisvindende danske dokumentar Muldvarpen – undercover i Nordkorea.

Hvorfor brugte en helt almindelig dansk familiefar fra Vestegnen ved København 11 år af sit liv på at infiltrere Nordkorea? Hvad var motivationen? Og hvordan skjulte Ulrich de konstante løgne for sin hustru, mens han som muldvarp rejste verden rundt med skjult kamera og mikrofon? Disse spørgsmål og mange flere besvarer Ulrich Larsen i dette spændende foredrag om hans tid som undercoveragent.

En præstation som CIA ikke er lykkedes med i 20 år!

Kom med Ulrich Larsen på en surrealistisk rejse til Nordkorea, Kina, Jordan, Uganda, USA og Europa. Hør ham fortælle den fascinerende beretning om, hvordan han bluffede sig ind i hjertet af det Nordkoreanske regime – noget som CIA i 20 år har forsøgt uden held.

En fortælling, der kommer med nye detaljer omkring:

- Detaljer i afsløringen af våbenhandel og produktion af metamfetamin i Nordkorea.
- Sekunderne før afsløringen i en kælderbunker i Spanien.
- Hvordan det kan lykkedes en familiefar at være undercover blandt ekstreme kommunister og igennem 10 år foregive, at man er én af dem.
- Ulrichs deltagelse på CIA-kursus i USA.
- Og mange flere vilde historier…

Hvem er Muldvarpen?

Ulrich Larsen er født i Slagelse, er opvokset på Vestlolland, er uddannet kok – og levede som mange andre et helt almindeligt liv. I 2010 blev han, pga. kronisk sygdom, dog tvunget til at gå på førtidspension fra sit virke som kok. Under sine lange hospitalsindlæggelser opgav han ikke livet, men blev optaget af det mystiske Nordkorea.

I dag kan Ulrich se tilbage på en vanvittig rejse. Igennem ti år mødte og lærte Ulrich om en spions metier fra de mest erfarne operative MI5 og CIA-agenter – og endte som få andre med at komme helt tæt på det Nordkoreanske styre. Ulrich havde aldrig forventet eller håbet på, at han skulle blive et kendt ansigt verden over, men dokumentaren om Muldvarpen er nu den hurtigst og bedst sælgende danske dokumentar nogensinde.

Få svar på de spørgsmål, som den prisvindende dokumentar “Muldvarpen – Undercover i Nordkorea” efterlod.

Efter at have set Mads Brüggers prisvindende dokumentar er vi mange, der sidder med en bunke ubesvarede spørgsmål. Dem vil vi få svar på i selskab med Ulrich, som også sætter tid af til spørgsmål fra salen.

Dokumentaren Muldvarpen har bl.a. vundet en Robert i kategorien Bedste Dokumentar 2021 & TV-Prisen i 2022 ligeledes for bedste dokumentar, samt flere internationale priser.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.10.2024 19:00-21:00 Svendborg Idrætsenter Ulrich Larsen

Ulrich Larsen