Skip to content

På grund af flytning til anden lokation er kontoret og telefonen lukket for betjening fra og med onsdag den 29. maj 2024 til og med mandag den 3. juni 2024. Vi er således klar ved telefonen tirsdag den 4. juni kl. 10:00

Spansk B2 - Middelfart

Spansk B2 - Middelfart

Selvstændig sprogbruger

Dette kursus er en fortsættelse af B1 og henvender sig til dig, der ønsker at opnå større sikkerhed med det spanske sprog og udvide kendskabet til spanske forhold inden for kultur, politik, samfund og historie.

Du kan på dette niveau forstå længere, sammenhængende tale og ordudveksling på spansk standardsprog talt i et almindeligt tempo, forudsat at emnet er kendt. Du kan desuden læse og forstå moderne noveller og lettilgængelige romaner og artikler om aktuelle emner. Du kan frit og utvungent deltage i diskussioner på spansk om almindelige emner og udtrykke din mening på et almindeligt standardsprog.

Undervisningen

Kurset lægger vægt på de kommunikative færdigheder, som forbedres gennem f.eks. dialoger, spil og diskussioner på spansk. På dette kursus inddrages artikler, litterære tekster og multimedia som understøttende materiale. Den spanske grammatik inddrages efter behov. 

Målet for dette kursus er at sætte dig i stand til at kommunikere afslappet på spansk i dagligdagssituationer og deltage utvungent i diskussioner på spansk om almindelige kendte emner på et almindeligt standardsprog.

Der oplyses om undervisningsmateriale ved 1. mødegang.