Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets kurser, kurserne kommer løbende på hjemmesiden indtil alle hold er klar fra midt juni.

Nakke, skuldre og arme

Nakke, skuldre og arme

Dette hold retter sig særligt mod mennesker, som arbejder indenfor omsorgs fagene som fx pædagoger, psykologer, social og sundheds assistenter, hjemmehjælpere, fysioterapeuter og sygeplejersker.

Ud fra en kropslig og kreativ tilgang undersøger vi både ressourcer og begrænsninger for nakke, skuldre og arme. Vi danser, laver basisøvelser og bruger forskellige kreative udtryksformer. Vi undersøger, hvordan vi bruger området, når vi bærer, holder om, giver, modtager, holder fast på, kæmper og forsvarer os – ja, livet kan til tider endda byde på, at vi bærer et åg på vores skuldre. Ofte sker det alt sammen udenom vores opmærksomhed. Vi gør det bare – og overbelaster ind imellem denne del af kroppen.

På dette hold vil vi derfor være opmærksomme og bevidste. Måske har kroppen noget den gerne vil fortælle – hvis den får lov. Derfor vil vi lytte til visdommen i nakke, skuldre og arme. Måske ønsker den at fortælle om drømme for at folde vingerne ud, noget vi skal give slip på, værne om eller rækker ud efter – eller noget helt andet. Kroppen er vis og ved besked. Den har meget den gerne vil fortælle, når vi lytter!