Skip to content

Portugisisk

Portugisisk

Lær portugisisk hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart og få sjove oplevelser

 

Rejs til syden

Skal du til Sydeuropa eller Sydamerika, så kan det være en god idé at få lært portugisisk. Portugisisk er nemlig det officielle sprog i bl.a. Portugal og Brasilien.

Så hvis du allerede har bestilt rejsen, så skynd dig ned til os – vi skal nok hjælpe dig i gang med sproget.

Så skal der læres

At lære et nyt sprog kan være svært og hårdt. Du tænker måske, at du bliver nødt til at slæbe dig igennem den ene grammatiske øvelse efter den anden. Men det skal du ikke hos FOF Odense, her får du lært portugisisk med hjælp af forskellige øvelser såsom:

  • Samtaler
  • Lytteøvelser
  • Musik
  • Grammatik
  • TV-indslag

Her vil du blive lært igennem flere forskellige metoder og genre, så timerne er ikke ens, og du vil hele tiden blive udfordret.

 

De portugisiske lande har hver deres udtale, hvor denne forskel kan ligne den, som er imellem britisk og amerikansk engelsk.

Hos FOF vil du få lært den brasilianske portugisiske hovedvariant. Udover sproget vil du også få lært om de forskellige kulturer og normer, som er i landene.

 

Fun Facts

Vidste du, at mere end 220 millioner mennesker har portugisisk som modersmål, og 234 millioner mennesker taler portugisisk som andet- eller tredjesprog. Dette gør det til det 6. mest talte sprog i verden.

Filtrér