Skip to content
Udeliv for børn FOF

Familiekurser

Familiekurser

Aktiviteter for hele familien

Mangler du inspiration til forskellige familieaktiviteter? Så kig med her! Hos FOF Odense - Fredericia - Middelfart - Assens har vi forskellige aktiviteter til dig og din familie. Her har vi både kreative kurser og madkurser, som I kan begive jer ud på. 

Tag din familie i hånden

Tag din familie i hånden og skab nogle fantastiske øjeblikke og minder. Hos FOF tilbyder vi dig og din familie forskellige familiekurser, så I sammen kan skabe sjove og dejlige minder. Her vil I ikke komme til at kede jer, da I altid vil blive holdt i gang og udfordret på hvert jeres niveau. 

Gode oplevelser

Få nogle gode oplevelser med dit barn eller barnebarn på et af vores familiekurser, som både er for børn og voksne. Her vil alle blive udfordret på en sjov og anderledes måde. Der vil være noget for enhver smag, så vi er sikre på, at der noget for dig – OG DIT BARN. 

 

Det kreative hjørne

Her kan I udforske det kreative hjørne, hvor I kan skabe noget helt nyt sammen. Her kan I stikker hænderne i ler og lave et krus eller en sjov figur sammen.

 

Mad gør jer kun glade

I kan også prøve kræfter med madlavning, hvor den står på køkkenhygge for hele familien. Her kan I komme til at lave mad fra alle verdens hjørner, og fordybe jer i lækre opskrifter, som I kan tage med jer hjem, så I altid kan lave det igen. 

 

Tidspunkter

Du har stor mulighed for at have det sjovt med dit barn eller barnebarn hos FOF Odense. Her vil de forskellige aktiviteter være om eftermiddagen i hverdage, skolernes ferier eller i weekender, så alle har mulighed for at kunne være med. 

 

Undervisere

Vores undervisere er superdygtige og tager undervisningen på et niveau, så alle kan være med. Her vil børnene være i fokus samt det fællesskab, som dannes på holdene. 

Tag et kig nedenunder på vores kurser og vælg det eller de kurser, som passer sig og dit barn eller barnebarn bedst!

Synes du, at vi mangler et hold til dig og dine børn eller børnebørn? Så skriv endelig til os. Vi er altid interesseret i at høre, hvilke hold I kunne tænke jer