OBS. - VORES HJEMMESIDE VIL DESVÆRRE VÆRE LUKKET FOR TILMELDINGER FRA DEN 28. SEPTEMBER KL. 17:00 TIL 2. OKTOBER KL. 06:00 GRUNDET OPDATERINGER
OBS. - VORES HJEMMESIDE VIL DESVÆRRE VÆRE LUKKET FOR TILMELDINGER FRA DEN 28. SEPTEMBER KL. 17:00 TIL 2. OKTOBER KL. 06:00 GRUNDET OPDATERINGER
På kurset arbejder vi med alt det der vil gøre dig i stand til at fremtrylle lækkert, hjemmebagt brød. Boller, brunsviger, kringle mm.
Vi gennemgår alle bagnings aspekter lige fra forholdet mellem mel- vand- hævemiddel. Hævning, temperatur og opbevaring.
Vi fokuserer på de mest gængse meltyper og giver dig effektive værktøjer til at bage saftige smagfulde brød, boller og kage. Der kan bages i en travl hverdag.
Bemærk: Maks. 8 kursister på holdet.