Skip to content

Åndedrættet og optimering af dette workshop

Åndedrættet og optimering af dette workshop

Workshop dedikeret åndedrættet og optimering af dette – med al respekt. 

Åndedrættet, - noget af det ypperste jeg kan komme i tanke om, er blevet os alle givet i vuggegave. Det er også en fuldt ud automatiseret ’funktion’ – hvilket kendetegner alle vore organers virke, - og hvor er det fascinerende og fantastisk! Det er jo livsvigtige og uvurderlig store gaver. Ikke desto mindre er vi måske ikke altid supergode til at passe på dem,  - eller forstå hvilken indflydelse vi har på hvordan de har det og virker ?! Bevidst og ubevidst.

Faktisk er der mange mennesker der ikke trækker vejret optimalt, – med en lang række ulemper til følge:  Fx dårlig fordøjelse, mere uro, mindre energi, dårligere søvn, mere stress, manglende koncentrationsevne, forhøjet blodtryk, øget ængstelighed, uhensigtsmæssig kropsholdning, øget spændingsniveau generelt, hovedpine og smerter generelt… blot for at nævne nogle.

Det gode er, at vi i høj grad har mulighed for at arbejde med åndedrætsfunktionen, og derved opnå meget store gevinster, både fysisk, psykisk og mentalt. Det gør vi ved at forstå mere af hvad det handler om – OG TRÆNE de mekanismer og processer en god vejrtrækning, - og et godt åndedræt i det hele taget, består af. Vi skal ikke ’bare trække vejret dybere’ eller noget i den stil, men nærmere undersøge hvordan hele kroppen medvirker - og på generelt plan bedre kan komme til at udføre det ’job’ den så smukt designet til.

Det gør vi med en masse forskellige øvelser, der involverer hele kroppen.  
Alle kan være med.