Skip to content
Keramik hos FOF

Keramik

Keramik

Bæredygtighed er i top hos FOF. Kom og lær at lave forskellige ting, som kan være i dit hjem. Her vil du kunne indrette dit hjem med lige nøjagtig det, som du former på kurserne.

Fra ler til skål

Kom og form ler med dine hænder hos FOF Odense. Her har vi både kurser for nybegyndere og øvede. Hos FOF tilbyder vi kurser til den kreative sjæl, som gerne vil lave sine egne krus, figurer eller måske en vase.Kun kreativiteten sætter grænser for, hvad du kan forme ud af ler.

Alle niveauer – så kom glad

Hos FOF har vi til alle niveauer, så du kan finde lige det hold og niveau, som passer dig bedst. Vi har hold for både begyndere, øvede og erfarne.

Du vil på et af vores keramikkurser for begyndere lærer forskellige metoder og teknikker såsom:

  • Trykketeknik
  • Pølseteknik
  • Pladeteknik

    Og meget mere! Du vil desuden blive undervist i dekorationsteknikker og glasering, så dine genstande bliver flotte og klar til brug.

    På et af de mere øvede hold kan du lærer teknikker såsom:

  • Centrering
  • Optræk
  • Formgivning.

Her vil du arbejde med at dreje dit ler fra bunden og være med til at forme den hele vejen.

 

Processen

På vores kurser er du med i hele processen – fra en lerklump til en glaseret og fantastisk tallerken, vase eller krus. Du vil være der til alle stadier, og du vil blive vist, hvordan processen fungerer.

Vores undervisere

Vores underviser er udlært pottemager og har de seneste år arbejdet udelukkende med at undervise børn og voksne i keramik. Så man kan rolig sige, at vores underviser er en af de bedste.