Skip to content

Administrationen er flyttet. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september. Du kan dog altid træffe os på telefon 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Portugisisk undervisning FOF Odense

Portugisisk B2

Portugisisk B2

Selvstændig sprogbruger

Dette kursus er en fortsættelse af B1 og henvender sig til dig, der ønsker at opnå større sikkerhed med det portugisiske sprog og udvide kendskabet til portugisiske forhold inden for kultur, politik, samfund og historie.

Du kan på dette niveau forstå længere, sammenhængende tale og ordudveksling på portugisisk standardsprog talt i et almindeligt tempo, forudsat at emnet er kendt. Du kan desuden læse og forstå moderne noveller og lettilgængelige romaner og artikler om aktuelle emner. Du kan frit og utvungent deltage i diskussioner på portugisisk om almindelige emner og udtrykke din mening på et almindeligt standardsprog.

Undervisningen

Kurset lægger vægt på de kommunikative færdigheder, som forbedres gennem f.eks. dialoger, spil og diskussioner på portugisisk. På dette kursus inddrages artikler, litterære tekster og multimedia som understøttende materiale. Den portugisiske grammatik inddrages efter behov. 

Målet for dette kursus er at sætte dig i stand til at kommunikere afslappet på portugisisk i dagligdagssituationer og deltage utvungent i diskussioner på portugisisk om almindelige kendte emner på et almindeligt standardsprog.

Der oplyses om undervisningsmateriale ved 1. mødegang.