Skip to content

OBS. - VORES HJEMMESIDE VIL DESVÆRRE VÆRE LUKKET FOR TILMELDINGER FRA DEN 28. SEPTEMBER KL. 17:00 TIL 2. OKTOBER KL. 06:00 GRUNDET OPDATERINGER

Yin Yoga - Tina

Yin Yoga - Tina

Om Yin Yoga

Yin Yoga er passive stræk til kroppens bindevæv. Yin Yoga kan laves af alle, da stillingerne kan skaleres op og ned efter behov. Det er en blid, men intens form for bevægelse af kroppen, hvor fokus er på nogle af de systemer i kroppen, som vi ofte overser - nervesystemet, lymfesystemet og selvfølgelig bindevævet.
De fleste gange laver vi kun stræk, men ind i mellem krydres timen med myofascial release - massage med bolde.

Yin Yoga lindrer smerter og giver dig ro. Det passer til alle aldersgrupper. Du skal bare have lyst til at fordybe dig i dig selv.
Igennem forløbet hos FOF lærer du om yin yoga. Hver gang byder på en lille bid teori fra yin yogaens verden samt et program, som passer hertil. 

Vi starter med at se på kroppen fra et vestligt perspektiv. Længere inde i forløbet ændrer vi vinklen til at se på kroppen ud fra TCM (traditionel kinesisk medicin) – det er den samme tilgang til kroppen, som ligger til grund for akupunktur og mange former for alternativ behandling. Du får en oversigt over emner til vores undervisningsgange ved forløbets opstart.

Særligt egnet til dig, som har brug for at få ro i kroppen, dig, som gerne vil lære at slappe af – og rigtig godt egnet til dig, som er eller har været sygemeldt på grund af stress.