Skip to content
Madlavning for mænd med Kasper Appel Larsen

Madlavning for mænd - lige uger

Få ny inspiration i køkkenet

Hvornår har du sidst overrasket konen, kæresten eller en date med en hjemmelavet middag og lys på bordet? Få ny inspiration i køkkenet til både hverdagsmad,  og til når du har gæster. Vær med til nogle hyggelige aftener, hvor både saucen og lattermusklen bliver rørt. Vi rejser en tur rundt i den kulinariske verden, og vi arbejder med forskellige typer af retter i form af både forretter, hovedretter og desserter. Vi nyder derefter maden sammen.

Udgifter

Udgifter til råvarer ca. kr. 100,- pr. gang afregnes direkte med underviseren. 

Medbring

Medbring gerne egne drikkevarer. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.02.2024 18:00-21:10 FOF Vindegade 74 Kasper Appel Larsen
2 Torsdag 22.02.2024 18:00-21:10 FOF Vindegade 74 Kasper Appel Larsen
3 Torsdag 07.03.2024 18:00-21:10 FOF Vindegade 74 Kasper Appel Larsen
Se alle Se færre

Kasper Appel Larsen

Jeg hedder Kasper Larsen, årgang 1993. Jeg underviser ved FOF Odense på holdet ”madlavning for mænd”. Jeg er uddannet inden for undervisningsverdenen, og har en stor passion for madlavning.
Jeg har brugt meget af mit liv på at rejse rundt i verden og sætte mig ind i forskellige madkulturer, som jeg benytter mig meget af, på mit madlavningshold. 
På holdet ”madlavning for mænd” vil der derfor arbejdes med mange forskellige retter, og jeg er ikke bleg for at tage mine kursister ud i utraditionelle gastronomiske oplevelser. 
Gennem sæsoner, ser jeg mine kursister lære nye madlavningsteknikker og få øget kendskab til køkkenredskaber og råvarer. Vi er et hold med højt humør, god øl/vin og masser af humor.