Det thailandske køkken er en sanselig oplevelse af både dufte og smage. Maden består meget af nudler, ris, kød og grøntsager. Vi kommer omkring de klassiske retter som f.eks. pad thai og tom yum goong, og vi snakker krydderier, teknikker og tilberedning.
Udgifter til råvarer ca. kr. 100 pr. gang afregnes direkte med underviseren.
Medbring gerne egne drikkevarer.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 06.02.2024 | 17:30-20:45 | FOF Vindegade 74 | Vicha Enevold Sørensen |
2 | Tirsdag 20.02.2024 | 17:30-20:45 | FOF Vindegade 74 | Vicha Enevold Sørensen |
3 | Tirsdag 05.03.2024 | 17:30-20:45 | FOF Vindegade 74 | Vicha Enevold Sørensen |
4 | Tirsdag 19.03.2024 | 17:30-20:45 | FOF Vindegade 74 | Vicha Enevold Sørensen |
5 | Tirsdag 02.04.2024 | 17:30-20:45 | FOF Vindegade 74 | Vicha Enevold Sørensen |
6 | Tirsdag 16.04.2024 | 17:30-20:45 | FOF Vindegade 74 | Vicha Enevold Sørensen |
7 | Tirsdag 30.04.2024 | 17:30-20:45 | FOF Vindegade 74 | Vicha Enevold Sørensen |
Se alle Se færre |