Skip to content
Pilates med Ida Agerbæk

Pilates special

Dette Pilateskursus vil øge dit velvære og give dig mere energi og overskud i hverdagen

Pilatestræning styrker din ryg og lærer dig at bruge dine dybe mavemuskler. Du vil føle dig mere afslappet og have mere overskud og energi efter træningen.

Et lille pilateshold med særlige hensyn til den enkelte: Dette hold er for dig, der har brug for et lille hold, hvor der bliver taget særlige hensyn til dig. Vi begynder træningen med en grundig afspænding, så du er helt koncentreret og klar til at bevæge dig. Derefter varmer vi grundigt op med lette pilatesøvelser, der gør kroppen varm og klar led for led og muskel for muskel.

God træning for ryg, mave og bækkenbund: Vi træner gennem øvelserne de dybe stabiliserende muskler i ryg og mave samt bækkenbund. Træningen styrker derved din holdning og bedrer din koordination og balance. 

Du vil få vejledning i, hvordan øvelsen skal udføres under hensyn til problemer i kroppen såsom nedsat bevægelighed, smerter eller sygdom. Vi slutter Pilatestræningen af med en dejlig og grundig afspænding.

Krop og sind i balance: Du vil opleve større ro i dit sind og balance i din krop samt øget velvære og mere energi og overskud efter træningen!

Medbring et lagen og en lille fast pude.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.01.2024 13:30-15:00 FOF Vindegade 72 Ida Agerbæk
2 Mandag 29.01.2024 13:30-15:00 FOF Vindegade 72 Ida Agerbæk
3 Mandag 05.02.2024 13:30-15:00 FOF Vindegade 72 Ida Agerbæk
Se alle Se færre

Ida Agerbæk

”Min vej ind i rollen som underviser i bevægelse har været lidt af en rejse. Under et ophold i Texas i 1986-87 mødte jeg for første gang fitnessverdenen. Jeg valgte at blive uddannet aerobicinstruktør. Da jeg kom hjem til Danmark, tog jeg en uddannelse som fysioterapeut, men følte mig egentlig lidt forkert. Dengang brugte man ikke træning så meget i det fag. 

Siden har udviklingen været med mig, og i dag er der jo træningssal tilknyttet de fleste fysioterapiklinikker. 

Jeg brænder for mit arbejde og elsker samværet om det, vi kalder “det fælles tredje” - det udefinerbare, fællesskabet, der opstår i rummet når mennesker bevæger sig sammen.”

Ida Agerbæk, underviser i bevægelse, Pilates

Baggrund:

  • Uddannet fysioterapeut
  • Fitnessinstruktør
  • Underviser og uddannelse i aerobic, zumba, femininfitness osv.