Skip to content
Hensyntagende yoga hos FOF

Yopi balance special

Du behøver ikke vælge mellem yoga og pilates

YoPi er en træningsform hvor yogaøvelser og pilatesøvelser supplerer hinanden, sådan at du gennem hele træningen skiftevis styrker og strækker dine muskler og led. Du vil mærke, at du bliver stærkere og smidigere. Træningen foregår i et roligt tempo, og du vil opleve at komme i balance med både krop, sind og åndedræt. Der afsluttes med en afspænding af hele kroppen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 13:10-14:20 FOF Vindegade 72 Ann Husted Hansen
2 Mandag 05.02.2024 13:10-14:20 FOF Vindegade 72 Ann Husted Hansen
3 Mandag 12.02.2024 13:10-14:20 FOF Vindegade 72 Ann Husted Hansen
Se alle Se færre

Ann Husted Hansen

”Vores krop er fantastisk. Det mærker vi, når vi er i bevægelse. Mine kursister skal opleve bevægelses-glæde og bevægelses-kvalitet. Bevægelse er nemlig en sund vej til ro og balance i både krop og sind.Kursisterne skal tage noget med hjem, som de kan bruge og mærke i deres hverdag. Det gælder både viden om kroppens opbygning og funktion samt teknikker og øvelser, som dagligt kan bruges til styrket velvære.For mig er det en gave at få lov til at undervise andre i bevægelse. Det gør mig glad og giver mig overskud.”

Ann Husted Hansen, underviser i bevægelse

Baggrund:

  • Cand. mag. i idræt og kulturformidling
  • Underviser på idrætshøjskole og aktiv i foreningsgymnastik i 40 år med adskillige kurser i forskellige typer bevægelse
  • Zoneterapeut