Skip to content

Tai Chi begynder

Bliv groundet, få et stærkere immunforsvar og et bedre blodkredsløb

Tai Chi kombinerer meditation, fitness, healing og kan udvikles til graciøs kampkunst. De langsomme, rytmiske og graciøse bevægelser i Tai Chi udstråler kraft og styrke, giver god grounding, styrker immunforsvaret og forbedrer blodkredsløbet.

Balance og harmoni

Regelmæssig Tai Chi-træning skaber balance og harmoni mellem dine fysiske, emotionelle og spirituelle elementer. Tai Chi er perfekt koreograferet visdom. Her læres 1. del af den klassiske Yang-stil. Din instruktør Bjørn Darboe Nissen har dyrket Tai Chi hos Mester Kai-Ying Tung siden 1984 og undervist siden 1993. Info på www.chi.dk.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 18:00-19:30 FOF Vindegade 72 Bjørn Darboe Nissen
2 Mandag 05.02.2024 18:00-19:30 FOF Vindegade 72 Bjørn Darboe Nissen
3 Mandag 19.02.2024 18:00-19:30 FOF Vindegade 72 Bjørn Darboe Nissen
Se alle Se færre

Bjørn Darboe Nissen

Det er et mærkværdigt paradoks at lære Tai Chi. For man starter med at tro, at man skal lære det – og opdager så langsomt, at kroppen selv indeholder skjulte kræfter, der kan aktiveres. Den energi Tai Chi kan give, kan derfor sammenlignes med de ulmende gløder gemt under aske. Man opdager først energien eksisterer, når et svagt vindpust vækker dens skjulte varmende glød.

På det personlige plan som underviser hos FOF er det at sætte mennesket i forbindelse med sine egne selvhelbredende kræfter en langsom og dyb læreproces – og dybt tilfredsstillende.

Bjørn Darboe Nissen, Tai Chi-instruktør 

Baggrund

  • Uddannet hos Tai Chi-Mester Tung Kai-Ying fra Los Angeles, USA
  • Tai Chi-instruktør hos en bred vifte af virksomheder, institutioner og organisationer
  • Undervist i Tai Chi & Qigong i mange sammenhænge i mere end 30 år