Skip to content

Yin yoga

Mange af os lever et liv med mange gøremål, og har ofte flere ”bolde i luften” på samme tid. Yin yoga giver dig mulighed for at få et frirum med tid til ro, fordybelse, velvære gennem langsomme, dybe stræk.

Stivhed og smerter i kroppen skyldes ofte stress, hvor nervesystemet er overstimuleret, ved at benytte yin yogaens blide og rolige stræk understøttet af dybe vejrtrækningsteknikker, falder nervesystemet til ro, så kroppen og sindet kan vende tilbage til balance og velvære.
Alle timer vil afslutte med en skøn afspænding. Her vil du benytte tæpper, bolster, puder til at blive understøttet, så du kan slappe helt af.

Niveau

Holdet er både til begyndere og øvede.

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.02.2024 18:30-20:00 FOF Vindegade 72 Karin Gøse
2 Mandag 19.02.2024 18:30-20:00 FOF Vindegade 72 Karin Gøse
3 Mandag 26.02.2024 18:30-20:00 FOF Vindegade 72 Karin Gøse
Se alle Se færre
Underviser

Karin Gøse

Jeg hedder Karin Gøse og underviser i Yin Yoga og Restorativ Yoga.

Jeg er uddannet Yogalærer samt fysioterapeut, og jeg kombinerer denne erfaring i min yogapraksis for at inspirere og dele yogaens spændende univers med andre.

Jeg er uddannet yogalærer i 2019 ved Ulla Umpa Kaur Steen i ”Essensen af yoga”, og jeg deltager løbende i efteruddannelse for at dygtiggøre mig. Når jeg dyrker yoga, giver det mig en helt speciel indre ro, det får min krop til at slappe af og får taget ”tempoet” ned i en travl hverdag, som gør, at jeg oplever at blive ”ladt op”, og får mere overskud.

Alt dette vil jeg gerne dele med dig. Håber vi ses på måtten!