Skip to content

Spansk A2

Sprogbruger med basiskundskaber

Dette kursus er en fortsættelse af A1, og henvender sig derfor til dig, der har noget kendskab til det spanske sprog og ønsker at lære mere.
På dette niveau kan du allerede forstå og samtale på spansk om kendte dagligdagssituationer med et begrænset ordforråd og læse enkle og korte tekster.

Undervisningen

Der lægges vægt på det kommunikative gennem arbejde med dialoger, lytteøvelser og samtale inden for et kendt område. Der arbejdes med den grundlæggende spanske grammatik og kendskab til spansk kultur, aktuelle samfundsforhold og historie indgår som en del af kurset.

Målet for dette kursus er, at du opnår et større ordforråd, der sætter dig i stand til at forstå og udtrykke dig på spansk i samtaler om dagligdagssituationer i et elementært sprog.

Der oplyses om undervisningsmateriale ved 1. mødegang.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 24.01.2024 10:00-11:50 FOF Vindegade 74 Rosa Burgaya
2 Onsdag 31.01.2024 10:00-11:50 FOF Vindegade 74 Rosa Burgaya
3 Onsdag 07.02.2024 10:00-11:50 FOF Vindegade 72 Rosa Burgaya
Se alle Se færre
Underviser

Rosa Burgaya

Jeg hedder Rosa Sala Burgaya og er født og vokset op i Barcelona i Spanien.

Jeg underviser både i spansk og yoga.

Spansk:
Jeg underviser i spansk, fordi jeg elsker sprog og desuden har en bachelor i spansk fra Syddansk Universitet. Jeg synes sprog er fascinerende. Jeg elsker også grammatikken og kan fortælle om det på en let og forståelig måde.

Kontakten mellem os i klassen er meget vigtig for min undervisning. En god harmoni og glæde er afgørende for, hvor meget vi kan lære. Jeg holder meget af at tale dansk, så det er ikke noget problem for mig på de hold, hvor spanskniveauet ikke er så højt endnu.

Yoga:
Jeg elsker yoga. Igennem yoga er jeg blevet et frit menneske. Jeg ved, at alle kan gøre det samme, hvis bare man vil. Derfor vil jeg være en inspiration for dig.

Alt startede da jeg læste på universitetet og var gravid med et andet barn. En lærer sagde de magiske ord for mig: ”Smerten kan kontrolleres og reduceres”

Jeg gik til bunds i det og min fødsel var en succes. Efter det, er jeg blevet ved med yoga og meditation.

Du kan også gøre det.Jeg har nu lavet yoga i 26 år. Jeg er gået i dybden med både teori og praksis og har erfaret det på egen krop og psyke. I dag lever jeg af at undervise yoga og det gør jeg blandet andet på Odense Universitets Hospital, og på Great Northern. Men lige meget hvor, er det altid mennesket foran mig der tæller og inspirerer mig.