Skip to content

Spansk A2

Sprogbruger med basiskundskaber

Dette kursus er en fortsættelse af A1, og henvender sig derfor til dig, der har noget kendskab til det spanske sprog og ønsker at lære mere.
På dette niveau kan du allerede forstå og samtale på spansk om kendte dagligdagssituationer med et begrænset ordforråd og læse enkle og korte tekster.

Undervisningen

Der lægges vægt på det kommunikative gennem arbejde med dialoger, lytteøvelser og samtale inden for et kendt område. Der arbejdes med den grundlæggende spanske grammatik og kendskab til spansk kultur, aktuelle samfundsforhold og historie indgår som en del af kurset.

Målet for dette kursus er, at du opnår et større ordforråd, der sætter dig i stand til at forstå og udtrykke dig på spansk i samtaler om dagligdagssituationer i et elementært sprog.

Der oplyses om undervisningsmateriale ved 1. mødegang.

Information

  • Dato 22.02.2024-30.05.2024
  • Adresse FOF Vindegade 74
    Vindegade 74
    5000 Odense C
  • Lokale 5, stuen
  • Bemærkninger Vi arbejder med lærebogen Buena Idea 2 og evt. andre artikler fra diverse bøger. Der arbejdes meget med samtale, lytteøvelser og grammatik, og du lærer om spansk og latinamerikansk kultur. Du bliver i stand til at begå dig i udvalgte dagligdagssituationer, da vi fokuserer på mundtlig kommunikation.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.02.2024 10:00-11:50 FOF Vindegade 74 Mariana Villa Luna
2 Torsdag 29.02.2024 10:00-11:50 FOF Vindegade 74 Mariana Villa Luna
3 Torsdag 07.03.2024 10:00-11:50 FOF Vindegade 74 Mariana Villa Luna
Se alle Se færre

Mariana Villa Luna

¡Hola! Jeg hedder Mariana Villa Luna, og jeg er fra Bolivia. Jeg har boet i Danmark i et år, og jeg er meget glad for det.
Spansk er mit modersmål, og jeg har også læst det på universitet. Jeg er uddannet sprogunderviser, og jeg vil meget gerne dele min viden med dig, som gerne vil lære det smukke sprog spansk.
Først og fremmest arbejder jeg med den kommunikative approach og den aktuelle eklekticisme. Det betyder, at du vil lære sprog med fokus på kommunikation. Vi bruger sprog som et socialt værktøj, til at kommunikere med andre, og til at forstå den latinamerikanske kultur.
Velkommen til!