Skip to content
Varmt vand træning - FOF

Rygtræning i varmt vand special

Kom og træn din ryg i det varme vand

Med træning i varmt vand gennemarbejdes muskler og led på en blid måde. Kom og oplev bevægelsesglæde og genfind og vedligehold bevægelighed i led og muskulatur.

Målet er at forbedre dit aktivitetsniveau, dit velvære og din livskvalitet. Der er ikke tale om svømmeundervisning, men udelukkende om træning i vand. Dette hold er målrettet for deltagere med rygproblemer.

Der bruges ikke musik til undervisningen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 21.02.2024 16:00-16:45 Sundhedshuset Louise Pagh Østergaard
2 Onsdag 28.02.2024 16:00-16:45 Sundhedshuset Louise Pagh Østergaard
3 Onsdag 06.03.2024 16:00-16:45 Sundhedshuset Louise Pagh Østergaard
Se alle Se færre
Louise Pagh Østergaard undervises FOF

Louise Pagh Østergaard

Mit navn er Louise Pagh Østergaard, og jeg underviser i rygtræning i varmt vand. Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCL i Odense og arbejder til dagligt ved Træning & Forebyggelse i Fredericia Kommune. Her varetager jeg genoptræningsforløb inden for nakke- og rygområdet. Desuden har jeg tidligere undervist i både svømning og forskellige former for bassintræning.

Min undervisning vil bestå af en guidet træning målrettet deltagere med rygproblemer. Jeg lægger vægt på at skabe bevægeglæde i trygge rammer med fokus på individuelle behov og funktionsniveau.

 

Jeg holder af at undervise, fordi jeg finder det meget givende at inspirere og motivere andre gennem træning og aktivitet.