Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

foto af balletdanser med farvefilter over

Aktiviteter nær dig

Se alle vores hold fordelt efter kommune

Her kan du finde aktiviteter nær dig, og du kan danne dig et overblik over de foredrag og debatter, rundvisninger og ture samt kurser, der finder sted i dit nærområde. Uanset om du bor i Dragør, på Frederiksberg, i Gentofte, Gladsaxe, København, Lyngby, Rudersdal eller Tårnby Kommune.

FOF København er tilstede i syv forskellige kommuner med en lang række aktiviteter. Vi har aktiviteter for børn og unge, for familier og til dig, der er gravid eller på barsel. Vi tilbyder også sprogkurser, madlavningshold, musik- og sangkurser, kurser om udeliv og hobby, om samfund, kultur og naturfag og i kommunikation og IT. Du kan også tage med os på rundvisninger og ture eller til foredrag og debatter, og du kan dyrke motion, dans og yoga eller tilmelde dig et kreativt kursus.

I søgningen på hver underside kan du i filteret udvælge de tidspunkter eller fagområder, som passer dig, og du kan sortere visningen efter dato, hvis du vil se, hvilke hold der endnu ikke er startet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

billede af balletdanser