Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær tyrkisk hos FOF København

Tyrkisk

Merhaba! Lær tyrkisk på aftenskole og dyk ned i tyrkisk sprog og kultur

Lær at tale tyrkisk, så du kan begå dig på din næste rejse til Tyrkiet. Tyrkiet er et utroligt populært rejsemål blandt danskerne. Hvad enten du er til storbyferie i Istanbul eller badeferie i Alanya, er det nyttigt at kunne tale med de lokale – og første skridt er et kursus i tyrkisk hos os.

Vi tilbyder tyrkiskundervisning for både begyndere og øvede, så du kan finde det niveau, der passer dig. Undervejs får du også indblik i tyrkiske omgangsformer og kulturen. Tyrkiskundervisning på aftenskole hos FOF København varetages af kompetente og erfarne sprogundervisere, der hjælper dig til at mestre det tyrkiske sprog.

Hvordan foregår jeres tyrkiskundervisning?

På grundkurset arbejder vi med det elementære talesprog og sætningsopbygning, så du kan klare dig som turist i Tyrkiet. På de videregående kurser arbejder vi med at udvikle det dagligdags sprog. Vi fokuserer på udtale, forståelse og udvidelse af ordforråd.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig et kursus i tyrkisk?

Se vores forskellige kurser i tyrkisk på Frederiksberg nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér