Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Lær hebrarisk hos FOF København

Hebraisk

Lær hebraisk i København – tag et hebraiskkursus på aftenskole

Skal du rejse til Israel som turist eller på forretningsrejse, er det nyttigt at kunne sproget. Tag et hebraiskkursus på aftenskole i København og lær hverdagskonversation og at skrive og læse hebraisk. Vores kurser i hebraisk ledes af dygtige og kompetente undervisere, der lærer dig sproget, hvad enten du er begynder eller øvet.

Hvordan foregår undervisningen på jeres kurser i hebraisk?

Vi tilbyder hebraiskundervisning på forskellige niveauer. På de videregående kurser i hebraisk læser vi længere tekster og udvikler vores sprog, så det bliver mere rigt og nuanceret.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her tilbyder vi undervisning i hebraisk

Vi har undervisning i hebraisk i København K.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i hebraisk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér